Kun suomalainen, tai muunmaalainen, avaa television uutisten aikaan, hän ei tule näkemään uutisia maailmanlaajuisesta pedofiliarenkaasta, joka on levittäytynyt käytännössä kaikkiin maihin kaikkialle. Tuore tapaus oli CNN:n tuottajan fantasia 15-vuotiaan tyttärensä kanssa pelehtimisestä. Tässä tapauksessa ei ollut kyse pahimman laatuisesta ja äärimmäisen kuvottavasta sekä sairaasta toiminnasta, jossa lapsia ryöstetään tai kasvatetaan “farmeilla” pedofilien saataville ja pimeillä markkinoilla edelleen välitettäväksi. Tämä toimintamalli on osa järjestelyä, jossa valtaa pitäviä kiristetään arkaluontoisella materiaalilla ja johon ovat sekaantuneet jopa kuningashuoneet eri Euroopan maissa.

Tämän lyhyen kirjoituksen tarkoitus ei ole toimia oppaana tähän aiheeseen, vaan herätysartikelina itse kunkin lähteä tutkimaan aihetta. On aika julkisesti alkaa puhua tästä asiasta, sillä ne lapsiparat, jotka ovat tässä toiminnassa kohteena, totisesti ovat apumme tarpeessa.