Katso syksyllä 2009 tuottamani dokumenttisarja ilmastonmuutoksesta ja sen teemoista Suomen näkökulmasta.

Mistä ilmastonmuutoksessa todella on kyse ja mikä ratkaisuksi ilmastonmuutoksen pitkän aikavälin vaatimusten täyttämiseen. COP15 – kaikki pelissä on yhteensä 57 minuuttia pitkä dokumentti, joka haastattelee Suomen keskeiset ministerit ja ilmastovaikuttajat. Dokumentti selvittää miksi ilmastonmuutos on niin vakava asia meille kaikille. Globalisaation keskelläkin Suomi on itse vastuussa hiilidioksidinpäästöistään. Mutta mikä avuksi jo pian? Yksi dokumentin löytämä ratkaisu on ilmastolaki.

Alla linkki osaan 1/3, katso kaikki kolme, täysin ilmaiseksi!


COP15 – kaikki pelissä

COP 15 – kaikki pelissä on ilmastokysymykseen keskittyvä dokumentti. Ilmastoasioissa, kuten HP:n toimitusjohtaja Mika Sarhimaa DVD:llä toteaa, tiedon määrä on olennainen tekijä muutoksen aikaansaamiseksi. Onko sinun perheesi ja sukusi sekä ystäväpiirisi sisäistänyt ilmastonmuutoksen merkityksen sekä vaikutukset ja ne muutokset, jotka aivan jokaisen suomalainen tulee omassa elämässään kokemaan?

Sarjan tuotannosta vastaa Saku Mättö.