TAO: Der Spiegel kertoo uusimmassa paljastuksessaan kuinka NSA on kierrättänyt oman keskuksensa kautta netitse tilattuja läppäreitä asentaakseen niihin vakoilua helpottavaa rautaa ja softaa. Lähde

Jokainen uusi paljastus vain lisää hämmennystämme, mutta nyt alkaa varmasti itse kunkin ymmärryskyky olla rajamaillaan.

TAO, eli “Tailored Access Operations” on vuoden 2014 sana jo vuoden ensimmäisenä päivänä! TAO on nimittäin nimeltään tämä NSA:n salainen divisioona, joka aikansa kuluksi asentaa “käyttäjälle tarpeellisia” lisukkeita näiden tilaamiin koneisiin. No huh huh!

Lisäksi TAOn avulla NSA on alkanut salakuunnella Euroopan ja Afrikan / Aasian välistä merenalaista kaapelia ja murtautunut käyttäjien tietokoneisiin injektoiden niihin käyttöjärjestelmän tunnettuja haavoittuvuuksia hyödyntäen erilaista vakoilusoftaa. Lista on lähes loputon. Lue lisää Der Spiegelistä. Lähde