STM:n asettama Vakuutuslääkärijärjestelmää kehittävä työryhmä aloittaa työnsä tänään 1.1.2013

Työn aloittaminen on tärkeä virstanpylväs suomalaisessa yhteiskuntahistoriassa. Syksyn 2012 ajan olemme viimein voineet Helsingin Sanomienkin sivuilta lukea kuinka esimerkiksi työssään vakavasti vammautuneet tavalliset rehelliset suomalaiset ovat kerta toisensa jälkeen joutuneet vakuutusyhtiöiden asiantuntijalääkäreiden mielivallan seurauksena elinikäisen epäoikeudenmukaisuuden kohteeksi.

Seuraukset näistä mielivallankäytöistä tarkoittavat käytännössä sitä, että esimerkiksi hyvä ystäväni, rakennustelineiltä pudonnut Hannu, jonka osana on syödä erittäin voimakkaita kipulääkkeitä koko loppuikänsä, ei alun perin saanut mitään korvausta työssä tapahtuneesta vammautumisestaan.

 

Nyt vuosia kestäneen vakuutuslääkäreiden mielivaltaa vastaan käydyn taistelun jälkeen on saatu osavoitto:

**Sosiaali- ja terveysministeriö

ASETTAMISPÄÄTÖS** STM091:00/2012**

Vakuutusosasto 20.12.2012 | Vakuutuslääkärijärjestelmää kehittävä työryhmä