Nyt hyvät neuvot ovat kalliita ja siksi kirjaan tähän sen mitä olen CoVid-19 eli koronaviruksen aiheuttaman taudin hoidosta itse selvittänyt. Kyse on kolmesta asiasta:Varautuminen muonitustarpeeseen ja mitä nyt tulisi syödä Homeopaattinen lääkitys Liposomimuotoinen C-vitamiini Käyn listan läpi käänteisessä järjestyksessä: Liposomimuotoinen C-vitamiini Kiinassa on virallista kanavaa myöten todettu, että suuret C-vitamiiniannokset suonen sisäisesti annosteltuna ovat olleet yksi tehokas koronavirustaudin parannuskeino. Annokset ovat olleet suuria, ja riippuen taudin vakavuudesta, ne ovat saattaneet vaihdella välillä 50–200 mg per painokilo per päivä.

Jatka lukemista

Paastoaminen on tutkimuksen kiinnostuksen kohteena ja tulokset ovat todella hyviä. On voitu osoittaa, että paasto voi auttaa itse kunkin terveyden ylläpitämisessä monin eri tavoin. Paastolla voidaan tutkitusti saavuttaa kehon kuona-aineiden poistoa, pidempi elinikä ja painonpudotus, muutamia mainitakseni. Paastotessasi nälkiinnytät pahanlaatuisia bakteereja suolistossa, siis niitä, jotka elävät ruokavaliosi tulehdusta aiheuttavista osista ja samalla edistät tasapainoa ja pitkäikäisyyttä edistävia mikro-organismejasi. Jos olet heitä, joka haluaa syödä pitkin päivää, soluillasi on vain rajallinen mahdollisuus korjata itseään ja poistaa kertyneet kuona-aineet ja toksiinit.

Jatka lukemista

Nyt julkaistu tiedemiesten konsensus on hyvin karua luettavaa. Maapallon keskilämpötila voi nousta 4–5° esiteollisesta ajasta PYSYVÄSTI jos pikaisiin toimiin ei ryhdytä. Tämä riski on ilmeisen suuri, vaikka Pariisin ilmastosopimuksen tahtotila saataisiinkin lihaksi. Tiedemiehet kertovat selkein sanakääntein, että nyt 2018 nähty kesä ei tule olemaan mitään verrattuna tulevaan. Meille suomalaisille VAIKKA hiilidioksidipäästöt saataisiin kuriin, on luvassa +3° kuumempaa 2040 mennessä. Nyt julkaistussa artikkelissa puhutaan vaa’ankieliasemassa olevista tekijöistä, jotka saattavat hyvinkin kaatua yksi kerrallaan, mikäli lämpenemistä ei saada kuriin.

Jatka lukemista

Mieti tätä: Olen vuosien mittaan pitänyt tätä blogiani eri paikoissa. Nyt jo muutaman vuoden ajan olen seurannut keskustelua staattisten sivustojen tiimoilta. Ne tarjoavat suuren latausnopeuden koska http-serveri on itsessään nopea, mutta yleisesti käytettävät sivustogeneraattorit (kuten Wordpress) vaativat taustajärjestelmän, jotka ovat hitaita. Blogin ylläpitäjä haluaa, että sivusto latautuu nopeasti monestakin eri syystä, mutta nopeus vaatii usein rahaa. Rahaa minulla taas ei ole, joten on keksittävä vaihtoehto. Tähän maaperään on syntynyt Hugo, joka on omalla tietokoneellasi toimiva sivustogeneraattori, joka luo staattisia sivustoja.

Jatka lukemista

Wangari Maathain hiljattaisen poisnukkumisen muistoksi julkaisen artikkelini vuodelta 2008 nyt ensi kertaa netissä Ympäristökustannukset ja –hyötytekijät on otettava BKT:n määritelmään. Tuottavuus on määriteltävä uudelleen niin, että se heijastaa laskelmia ympäristön parantumisesta tai heikkenemisestä. Hallitusten on suostuttava luopumaan epäasianmukaisten diskonttokorkojen käytöstä ja löydettävä parempi tapa määrällistää päätöstemme vaikutukset tuleviin sukupolviin. Hallitusten tulee luopua sellaisista julkisista menoista, jotka tukevat ja kannustavat ympäristön tuhoamista. Hallitusten tulee lisätä tuotteiden ympäristövaikutuksia koskevan tiedottamisen määrää ja tarkkuutta ja antaa tietoa kuluttajille.

Jatka lukemista

Katso syksyllä 2009 tuottamani dokumenttisarja ilmastonmuutoksesta ja sen teemoista Suomen näkökulmasta. Mistä ilmastonmuutoksessa todella on kyse ja mikä ratkaisuksi ilmastonmuutoksen pitkän aikavälin vaatimusten täyttämiseen. COP15 – kaikki pelissä on yhteensä 57 minuuttia pitkä dokumentti, joka haastattelee Suomen keskeiset ministerit ja ilmastovaikuttajat. Dokumentti selvittää miksi ilmastonmuutos on niin vakava asia meille kaikille. Globalisaation keskelläkin Suomi on itse vastuussa hiilidioksidinpäästöistään. Mutta mikä avuksi jo pian? Yksi dokumentin löytämä ratkaisu on ilmastolaki. Alla linkki osaan 1/3, katso kaikki kolme, täysin ilmaiseksi!

Jatka lukemista

Kirjoittajan kuva

Saku Mättö

Elämän arvojen pohtija.

Maitreya-kirjan kirjoittaja

Suomi