Asia, josta ulkopuolella valtamedian on puhuttu nyt koko alkuvuoden aina vain kiihtyvällä tahdilla on odotettavissa oleva ruokapula. Sen ensimmäiset merkit ovat olleet nähtävissä ainakin Yhdysvalloissa ja Britanniassa nyt loppukesästä alkaen. Vihdoin The Times kirjoittaa aiheesta. Tämä on uskoakseni merkki siitä, että asia on nyt aivan kalkkiviivoilla alkaa tosissaan tapahtua. Menemättä syihin ja taustoihin, nyt on jokaisen pohdittava miten perhe kuluttaa ja mitä kuluttaa elintarvikepuolella ja on käytävä kaupoilla varautumassa muutaman kuukauden tarpeeseen.

Jatka lukemista

Uusi todellisuus, joka on jokaisen arkitajuntaa vuonna 2021, on muuttanut meidän jokaisen elämää jollain tavalla. Korona on, toisin kuin vuoden 2019 suurin aihe, ilmastonmuutoksen uhka, ollut nopea ja läpileikkaava voima, jonka torjuntaan on löytynyt rahaa kymmeniä miljardeja pelkästään Suomessa. Miksi näin suuri ero toiminnassa kun kuitenkin ilmastonmuutoksen kuolleisuusprosentti on lähes sata ja koronan hengissäpysymisprosentti on lähes sata? Uusi ja vajaa ymmärrys vaikutuksista nopeassa aikataulussa tuntuisi selittävän asiaa. Tänä syksynä julkaistavan kirjani kohdeyleisöksi olen tarkoittanut tavalliset ihmiset, jotka elävät tavallista arkeaan tavallisten huolten ja ilojen keskellä, ja siis myös heille, joilta puuttuu arkitajunnan vakaumus huomisesta, koska valtamedia ei puhu sellaisesta huomisesta, johon uskaltaisi enää luottaa ja jonka varaan uskaltaisi oman ja perheensä tulevaisuutta rakentaa.

Jatka lukemista

Nyt hyvät neuvot ovat kalliita ja siksi kirjaan tähän sen mitä olen CoVid-19 eli koronaviruksen aiheuttaman taudin hoidosta itse selvittänyt. Kyse on kolmesta asiasta:Varautuminen muonitustarpeeseen ja mitä nyt tulisi syödä Homeopaattinen lääkitys Liposomimuotoinen C-vitamiini Käyn listan läpi käänteisessä järjestyksessä: Liposomimuotoinen C-vitamiini Kiinassa on virallista kanavaa myöten todettu, että suuret C-vitamiiniannokset suonen sisäisesti annosteltuna ovat olleet yksi tehokas koronavirustaudin parannuskeino. Annokset ovat olleet suuria, ja riippuen taudin vakavuudesta, ne ovat saattaneet vaihdella välillä 50–200 mg per painokilo per päivä.

Jatka lukemista

Paastoaminen on tutkimuksen kiinnostuksen kohteena ja tulokset ovat todella hyviä. On voitu osoittaa, että paasto voi auttaa itse kunkin terveyden ylläpitämisessä monin eri tavoin. Paastolla voidaan tutkitusti saavuttaa kehon kuona-aineiden poistoa, pidempi elinikä ja painonpudotus, muutamia mainitakseni. Paastotessasi nälkiinnytät pahanlaatuisia bakteereja suolistossa, siis niitä, jotka elävät ruokavaliosi tulehdusta aiheuttavista osista ja samalla edistät tasapainoa ja pitkäikäisyyttä edistävia mikro-organismejasi. Jos olet heitä, joka haluaa syödä pitkin päivää, soluillasi on vain rajallinen mahdollisuus korjata itseään ja poistaa kertyneet kuona-aineet ja toksiinit.

Jatka lukemista

Nyt julkaistu tiedemiesten konsensus on hyvin karua luettavaa. Maapallon keskilämpötila voi nousta 4–5° esiteollisesta ajasta PYSYVÄSTI jos pikaisiin toimiin ei ryhdytä. Tämä riski on ilmeisen suuri, vaikka Pariisin ilmastosopimuksen tahtotila saataisiinkin lihaksi. Tiedemiehet kertovat selkein sanakääntein, että nyt 2018 nähty kesä ei tule olemaan mitään verrattuna tulevaan. Meille suomalaisille VAIKKA hiilidioksidipäästöt saataisiin kuriin, on luvassa +3° kuumempaa 2040 mennessä. Nyt julkaistussa artikkelissa puhutaan vaa’ankieliasemassa olevista tekijöistä, jotka saattavat hyvinkin kaatua yksi kerrallaan, mikäli lämpenemistä ei saada kuriin.

Jatka lukemista

Mieti tätä: Olen vuosien mittaan pitänyt tätä blogiani eri paikoissa. Nyt jo muutaman vuoden ajan olen seurannut keskustelua staattisten sivustojen tiimoilta. Ne tarjoavat suuren latausnopeuden koska http-serveri on itsessään nopea, mutta yleisesti käytettävät sivustogeneraattorit (kuten Wordpress) vaativat taustajärjestelmän, jotka ovat hitaita. Blogin ylläpitäjä haluaa, että sivusto latautuu nopeasti monestakin eri syystä, mutta nopeus vaatii usein rahaa. Rahaa minulla taas ei ole, joten on keksittävä vaihtoehto. Tähän maaperään on syntynyt Hugo, joka on omalla tietokoneellasi toimiva sivustogeneraattori, joka luo staattisia sivustoja.

Jatka lukemista

Kirjoittajan kuva

Saku Mättö

Elämän arvojen pohtija.

Maitreya-kirjan kirjoittaja

Suomi